Staré dobré časy

Láska proměnila odvážné sny Céline Dion ve skutečnost

Staré dobré časy

Dnes žije jen pro své milované syny, se kterými si často povídá právě o tatínkovi.

Céline Dion (54) se narodila do velmi chudé rodiny, kde se ale odjakživa muzicírovalo. Maminka hrála na housle, otec na harmoniku a v podobném duchu vychovávali i všech svých čtrnáct dětí. Nejmladší Céline již od pěti let zpívala se svými bratry a bavila tak hosty v baru, který patřil jejím rodičům.

Když jí bylo pouhých dvanáct let, tak se svou matkou složila píseň Ce N'etait Qu'un Reve, což v překladu znamená Byl to jen sen. Nahrávka této skladby se brzy dostala do rukou hudebního manažera Reného Angelila (1942–2016).

Muž, kterému tehdy chyběly do čtyřicítky pouhé dva roky, se natolik zbláznil do hlasu dvanáctileté Céline, že ji vzal pod svá ochranná křídla a udělal z ní světovou hvězdu. V tu chvíli se život nezkušené kanadské dívky

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden