Moje šťastná hvězda

Láska udělala z holky na zabití pravou dámu

Moje šťastná hvězda

Dagmar Havlová se narodila v době, kdy její budoucí muž stál na prahu dospělosti. Přesto je osud svedl dohromady a bylo to setkání plné překvapení.

Když se národem milovaná herečka DAGMAR HAVLOVÁ (69) stala prakticky přes noc první dámou, neměla to vůbec jednoduché. Ale nakonec i tuto svou zřejmě nejtěžší roli zvládla na výbornou…

Budoucí herecká hvězda a druhá manželka oblíbeného prezidenta Václava Havla (†75) se narodila do umělecké rodiny. Tatínek Karel (†78) byl pedagogem a hudebním skladatelem a maminka Markéta (†91) se sice živila jako účetní, ráda ale hrála a zpívala.

Oba byli pravidelnými návštěvníky kulturních akcí a také nadšeně účinkovali v lidových estrádách, které byly tehdy velmi populární. Ty pro ně představovaly nejen způsob, jak posílit rodinný rozpočet, ale především se při nich sami skvěle bavili.

Na jevišti se tak tatínek Dagmar Havlové (69) měnil v konferenciéra, maminka zpívala a hrála ve scénkách. Velmi brzy

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden