Moje šťastná hvězda

Láskám na jednu noc dala stopku až Zuzana

Moje šťastná hvězda

Po jejich seznámení hodil Miroslav Donutil starý způsob života za hlavu. Žádná jiná žena už u něho zkrátka neměla šanci.

Jeho všestranný herecký talent zajistil MIROSLAVU DONUTILOVI (70) už dávno trvalou přízeň diváků. Štěstí má i v soukromí, skoro čtyřicet pět let má vedle sebe svou skvělou ženu ZUZANU (62).

Skutečně to vypadá, jako by měl Miroslav Donutil (70) nějakou tajnou smlouvu se štěstěnou. Jeho herecká hvězda září už několik desítek let a spokojený je podle všeho i v soukromí. Na druhou stranu se musel v životě poprat nejen se závistí některých kolegů, ale především s vážnou chorobou, která ho svého času trápila tak, že mu znemožňovala hrát.

Skvělý vypravěč je po dědečkovi

Jeho talent je skutečně široký, zahraje jakoukoli roli, komediální i tragickou. Je také výborný zpěvák a o vypravěčském umění Miroslava Donutila by se daly psát romány. Věškerý svůj talent prý zdědil po předcích. Nepochází sice z

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden