Moje sladké tajemství

Lásku má na dosah!

Představitelka Sid ze seriálu ZOO je stále nezadaná. Vzhledem k tomu, že je Michaela Pecháčková (19) mladá a pohledná, je to pro její příznivce dost nepochopitelné.

I  přes svoje mládí je Micheala Pecháčková (19) v seznamování dost konzervativní a internetové seznamky jí nic neříkají. Partnera chce potkat tváří v tvář a věří, že na toho pravého časem narazí.

S Bilinou by jí to opravdu moc slušelo. Navíc je i volný!

Princ na bílém koni ale bohužel pořád nepřijel, proto by měla Pecháčková osudovému setkání přece jen trochu pomoci. Přiznává, že jí na sociálních sítích chodí řada pozvánek na rande a dnes už na ně neříká jasné ne.

I Drahokoupil je momentálně sám...

„Klidně napište a uvidíme,“ nechala se slyšet blondýnka, čímž zajisté navnadila nejednoho fanouška. Lásku jako trám si přála už k předloňským Vánocům, ale Ježíšek bohužel její přání nevyslyšel.

Možná už je ale někdo na dosah. Není žádným tajemstvím, že její srdíčko kdysi plesalo pro Vojtěcha Drahokoupila (28), s nímž účinkovala v muzikálech. Tehdy byl ale ještě zadaný.

Má volnou cestu

K dispozici je nyní i fešák Šimon Bilina (28), který si s ní prý předtím nic nezačal, protože nechtěl ublížit své dnes už bývalé partnerce Haně Drozdové (31). A teď koho?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden