Můj kousek štěstí

Lásku si museli obhájit před celým národem!

Můj kousek štěstí

V roce 1989 seznámil Dagmar Veškrnovou a Václava Havla muzikant Jiří Suchý (89). V té době byl Havel ještě ženatý s první manželkou Olgou.

„Pamatuji se, že jsme oslavovali třicet let Semaforu a mě nenapadlo nic jiného, než je představit. Ani nevím proč,“ vzpomínal Suchý na okamžik, kdy v se očích slavného disidenta objevila jiskra. Dagmar byla v roce 1989 velmi populární divadelní, filmovou a televizní herečkou.

Po rozvodu s manželem Radvítem Novákem (63) zůstala sama a vychovávala dceru Ninu (45). Nebylo žádným tajemstvím, že prezident našel v krásné herečce zalíbení. Kdo ví, jak by všechno nakonec dopadlo, kdyby nezasáhla krutá rána osudu.

Paní Olga podlehla v roce 1996 dlouhé a těžké nemoci a ještě před svou smrtí kladla manželovi na srdce, aby nezůstával sám. Moc dobře věděla, že sám být neumí a nechtěla, aby se zbytečně

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden