Můj čas na kafíčko

Lásku získal díky svému psovi

Oblíbený moderátor zábavné talkshow Sedm pádů Honza Děděk (50) sbírá úspěchy nejenom v pracovním, ale i v osobním životě.

Teprve před rokem poznal svou osudovou lásku Terezu (42), ale už ví, že s ní chce strávit zbytek života. A není divu, když jejich seznámení probíhalo opravdu, jako kdyby jim ho život naplánoval.

Nebýt psů, nejspíš by se nepoznali

„Seznámili nás naši dva psi,“ prozradil moderátor s tím, že když šel minulý rok v únoru na Valentýna po Náplavce, měl toho svého puštěného na volno a Tereza také.

Partnerka Tereza (42).

A když se psi později skamarádili, tak si Honza Dědek s Terezou začali volat a pravidelně se scházet, no a nakonec z toho byla a stále je velká láska.

Nejraději by s ní měl dítě hned

Dokonce tak velká, že už minimálně moderátor plánuje, že by se svou partnerkou založil rodinu.

„Je nám, kolik nám je, tak není úplně na co čekat,“ prozradil Děděk s tím, že se doma o dítěti často baví, ale nestresují se tou myšlenkou a všemu nechávají volný průběh. Trochu to ale vypadá, že on přece jen tlačí na pilu víc.

Dědek by rád svatbu „s bankéřkou“?

Přece jen svou partnerku zná jen něco přes rok, a už by ji evidentně nejraději viděl doma s miminkem. Jeho partnerka není z oboru, pracuje podle informací od moderátora v bance. Novináře tak pochopitelně zajímalo, kdo z nich doma „drží kasu“.

„Máme to rozdělené, já vydělávám, ona ji spravuje,“ prozradil Děděk, který se se svou partnerkou do budoucna rozhodně nebrání ani svatbě. Podle něj člověk do každého vztahu jde s tím, že je to ten osudový, a on pevně doufá, že v jeho případě to tak skutečně vyjde.

Doufá, že je to ta pravá

Vztah s Terezou má pro něj jednu vtipnou výhodu. Jelikož se poznali na Valentýna, slaví svátek zamilovaných i své výročí v jeden den. Děděk už teď ve fázi zamilovanosti přiznal, že takhle na výročí alespoň nezapomene a nezpůsobí si doma komplikace.

Jedno už zažili a samozřejmě nechyběla krásná květina, kterou padesátník své partnerce dal. Uvidíme, jak mu to s těmi gesty vydrží do budoucna. Často se stává, že se muži snaží jen v začátcích vztahů a pak, když cítí, že mají „tu svoji“ jistou, snaha opadne. Třeba je ale Dědek romantik a tohle nebude jeho případ.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden