Moje šťastná hvězda

Laškuje s mladými ženami

Chce si snad dokázat, že ještě nepatří do starého železa? Miroslav Donutil (68) si nedávno pořádně zalaškoval nejen s jednou mladou reportérkou, ale dokonce prý i se svými kolegyněmi a jiným ženským personálem ve vyhlášeném hotelu Thermal.

Dohání, co se dá

A jeho manželka se prý nestačila divit. Nikdo neví, zda za to mohl alkohol nebo horko, ale jedno je jisté. Takhle prý herce nikdo nezná. Zatímco s manželkou prý trávil čas zejména přes den, večer se prý věnoval jiným ženám.

Na večírcích prý mladším ročníkům rád doléval šampaňské, jindy okatě flirtoval. Jeho manželka Zuzana Donutilová (59) mu prý během celého festivalu neřekla ani slovo, ale netvářila se příliš nadšeně. A dokonce se proslýchá, že s flirtováním si Donutil nedal pokoj doteď.

Prý nechybí na žádném večírku a vyhledává především společnost mladých žen, nejen z hereckého světa, ale nepohrdne ani servírkou, barmankou nebo klidně i pošťačkou. Přátelé si myslí, že se snaží dohnat to, co za poslední roky údajně nestihl.

Svádí ženy šampaňským?

Dříve se soustředil jenom na svou kariéru a aby vydělal tolik peněz, aby se svou manželkou neztratili nic ze svého vysokého standardu, ve kterém jsou zvyklí žít. Jenže v poslední době už prý tolik rolí nedostává a ty, které má, mu k udržení životního standardu stačí.

Jenže má zase čas na jiné věci. Údajně nikdy žádný večírkový král nebyl a teď by prý někam chodil každý den. Často prý po divadelním představení zůstává v kavárně a bohatě si dopřává víno. Domů prý chodí těsně před půlnocí a téměř pokaždé prý z kavárny vychází s mladou ženou.

Nikdy to ale není prý ta samá. Jedna z žen, která nedávno měla tu čest s Donutilem mluvit, se prý nechala slyšet, že zkoušel flirtovat i s ní. Nabízel jí prý, že ji pozve na sklenku dobrého šampaňského a něco malého k zakousnutí.

Se smíchem prý odmítla s tím, že pospíchá domů. Donutil se prý ale nenechal jen tak odbýt. Zkusil to několikrát, než si definitivně uvědomil, že prohrál. Smutný z toho prý ale nebyl dlouho. Ihned si vyhlédl jinou mladou ženu, která se na rozdíl od té první na šampaňské pozvat nechala.

A kde tou dobou byla jeho manželka? Zamiloval se? Ta prý je tak vytížená svou prací, že manžela zkrátka doprovázet nestíhá. To ovšem tvrdí její přítelkyně. Naopak Donutilovi přátelé tvrdí, že v posledních týdnech si prý spolu moc nerozumí, a tak chvil, které tráví společně, ubývá.

Prý na něm ihned poznala, že se něco děje. Údajně si totiž pořád na něco stěžuje, ať už se to týká samotné domácnosti nebo přímo ji. Na to, že se z něj občas stane morous, už si zvykla, ale nezvykla si na to, že je to čím dál častější.

Není prý dne, kdy by se nepohádali. A tak Donutil utíká do práce a pak do kavárny a jeho žena, jelikož se živí jako podnikatelka, si zase špatnou náladu léčí prací ve svém podniku. Avšak dusno, které je mezi nimi, se prý odráží i na Donutilově hereckých výkonech.

Poslední dobou je prý roztržitý, neustále odsekává a prý má se vším problém. Na to jsou ale kolegové zvyklí. Když má prý špatnou náladu, je nepříjemný celý svůj život. Jenže mnozí si myslí, že se tak nechová jen proto, že má problémy s manželkou, ale hlavně proto, že si prý myslí na jinou.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden