Můj kousek štěstí

Lásky slavných: Trápení Dany Batulkové

Můj kousek štěstí

O svém dětství hovoří herečka Dana Batulková jako o krásném. Asi tomu tak skutečně bylo, protože lidé, kteří prožili pěkná dětská léta, mají i pevné kořeny. Bývají to silné osobnosti, které se jen tak nezhroutí.

Což Dana tedy rozhodně je. Rodačka z pražských Kolodějí cítí hrdost na starý statek, situovaný poblíž malého rybníka a říčky Rokytky. Poprvé tu hořelo dávno před tím, než přišla holčička jménem Dana Batulková na svět.

Oheň tehdy zcela zničil stavení, na jehož místě postavili stateční hereččini předkové další dům. Aniž by jim přišlo na mysl, že i ten jednou lehne popelem. Naprostá volnost a svoboda – tak charakterizuje plavovlasá herečka svá předškolní a školní léta.

Celé dny s dětmi běhala po vsi. Všichni se znali, Koloděje byla malá vesnice a dospělí věděli, kde omladina pobíhá, nebáli se o ni. Ale tak trochu to byla i

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden