Můj kousek štěstí

Láskyplné manželství skvěle fungovalo doma i v práci

Můj kousek štěstí

Herečka a režisér vytvořili nejen spokojený pár, ale také řadu divadelních her, filmů a seriálů, které jsou stále nezapomenutelné

Taková normální rodinka je nezapomenutelný seriál, na němž se oba podíleli. A možná, že tak by se dalo charakterizovat také toto šťastné manželství, které Janě Štěpánkové (†84) vydrželo čtyřicet let.

Za významnou režisérskou osobnost, která vdechla život velkému množství divadelních inscenací i televizních projektů, platil režisér Jaroslav Dudek (†68). Narodil se roku 1932 v Turnově a tam také následně vystudoval gymnázium, které zakončil maturitou.

Poté jeho kroky neomylně vedly ke studiu režie na pražskou DAMU, kde absolvoval roku 1954. S jeho osudovou ženou, manželkou, herečkou Janou Štěpánkovou (†84) jim život cesty zkřížil hned několikrát, než je nakonec

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden