Moje sladké tajemství

Legendární herec odešel tak, jak žil. Vždy se vztyčenou hlavou

Moje sladké tajemství

Bude pro nás už navždy symbolem lásky k divadlu, opravdovosti a chlapství, které nikdy nevyjde z módy.

Na Radoslava Brzobohatého (†79) nelze zapomenout. V jeho osobě se totiž setkal herecký talent s mužností a velkou noblesou. A jak říkali jeho přátelé, byl to férový chlap, na kterého jste se mohli spolehnout.

Charismatický, pohledný a také vášnivý. To byl jeden z našich nejlepších herců Radoslav Brzobohatý (†79). Však ho také ženy zbožňovaly a jemu pochopitelně jejich zájem lichotil. Když se oženil potřetí, jeho druhá, v té době už bývalá, manželka, to nemohla přenést přes srdce.

Došlo k velkému usmíření?

Z velké lásky se zrodila zášť, která trvala několik desítek let. Ale ani Jiřina Bohdalová (90) se nedokázala na Radka zlobit až do skonání světů. Když režisér Jiří Strach (48) nabídl bývalým manželům, aby se spolu znovu postavili před kameru, neodmítli.

„Pánbůh mě sem poslal s úkolem, abych tyhle dva lidi vrátil k sobě. Možná mi to jejich

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden