Moje sladké tajemství

Legendární herečka lámala mužům srdce na potkání

Moje sladké tajemství

Zásadový manžel trval na rozvodu, zadaný milenec se neměl k žádnému činu. Nakonec však našla spřízněnou duši.

Patřila bezesporu k největším českým herečkám své doby. I tak ale vzbuzovala u mnoha lidí protichůdné emoce. Jiřina Jirásková (†81) byla svérázná dáma, která si nikdy nelámala hlavu s míněním okolí.

Budoucí slavná herečka Jiřina Jirásková (†81) se narodila 17. února roku 1931 v Praze do rodiny poštovního úředníka. Po celý život ale měla blíže k mamince, na kterou vždy velice ráda vzpomínala.

Za to, že se později stala herečkou, však vděčila svému tatínkovi, který byl nadšený ochotník. Rodiče se ale později rozvedli a tatínek se znovu oženil.

Z jeviště do ředitelny

V dalším manželství se mu narodila druhá dcera Petra (77). S tou se však Jirásková nikdy nestýkala. Přesto si alespoň časem

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden