Staré dobré časy

Legendární herečka si neodpírala ani milostné avantýry

Staré dobré časy

Když jako malá utekla k cirkusu, dostala doma pěkně vynadáno. Ovšem když si v pouhých čtyřech letech zapálila svou první cigaretu, s rodiči to ani nehnulo.

Báječná Helena Růžičková dokázala dodat sebedůvěru ženám, které měly nějaké to kilo navíc, a ještě nás všechny uměla rozesmát. A co je ještě překvapivější, navzdory své váze dokázala spoustě mužů pobláznit hlavy.

Málokterá z českých hereček vzbuzovala u lidí tak protichůdné pocity jako Helena Růžičková. Zatímco jedni její humor obdivovali, jiní ji považovali za příliš „lidovou“. Ostatně, sama se za to nestyděla. Odjakživa měla pěkně proříznutou pusu, k čemuž prý byla vedená již od malinka.

Všechno, co se děje, má nějaký důvod

Legendární herečka se narodila v Praze 13. června 1936 ve 13 hodin a 35 minut jako Helena Málková a toto magické datum prý měla moc ráda. O tom, že nic není náhoda, svědčí i fakt, že když sečtete tato čísla dohromady, dají dvojku stejně jako datum jejího úmrtí, 4. ledna 2004. „Všechno, co se děje, má nějaký důvod,“ říkávala nepřehlédnutelná žena, kterou kromě

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden