Můj kousek štěstí

Legendární Káča pro něho byla jedinou životní láskou

Můj kousek štěstí

Občas to herečtí manželé neměli snadné, jejich pouto bylo ale tak silné, že překonali všechna příkoří, která jim osud přichystal

Jejich lásku jim každý jen záviděl. Tajemství tohoto spokojeného vztahu prý tkvělo hlavně v tom, že spolu trávili málo společného času a neměli tak nejmenší šanci si zevšednět.

Vypadali jako dokonalý pár, který nemá vůbec žádné problémy. Krásná herečka z pohádky Hrátky s čertem se zamilovala do neméně pohledného představitele prince Radovana z pohádky Princezna se zlatou hvězdou a zrodil se působivý a opěvovaný pár.

Realita ale nebyla jen zalitá sluncem. Stačil jeden jediný moment, který vztah Evy Klepáčové (†79) a Josefa Zímy (91) navždy ovlivnil. Ačkoli to nebylo snadné, zůstali spolu a snažili se

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden