Moje šťastná hvězda

Lehce propadá závislosti

Herečka Jitka Asterová (59) byla před několika lety skutečně číslo. Nechyběla na žádném večírku a užívala si ve velkém. Brala to tak, že život se má žít naplno. Potom prý ale začala pociťovat, že se z jejího odvázaného životního stylu stala závislost.

Brzy se z ní oklepala, ale závislost na večírcích, kde alkohol teče proudem, vystřídalo údajně rozhazování peněz, což není o moc lepší. Asterová přiznala, že denně vyhazovala do vzduchu desetitisíce, a to jen za kabelky a boty.Zdá se, že známá herečka závislostem dokáže podlehnout extrémně rychle, a i ona sama si to koneckonců přiznala. Údajně kvůli tomu je i dnes bez muže.

Došlo jí to pozdě?

Herečka je bez muže už dlouhá léta, žila jen se svými dětmi Annou (24) a Adamem (19), které má se svým exmanželem Tomášem Linhartem.S tím je už dlouhá léta rozvedená a od té doby vážnější vztah neměla. Prý žila pro své děti, ale ty už jsou obě z domu a ona zůstala sama. Prý až teď jí začalo docházet, že možná měla myslet i trochu na sebe a že její závislosti jí častokrát nadějnou lásku pokazily.

Uvědomila si to sice pozdě, ale lepší než nikdy. V současnosti je její největší závislostí jóga. Prý chce dát jako první do pořádku sama sebe, své tělo a duši, a potom si jí prý muži možná budou víc všímat.

Proslýchá se však, že Asterová touží po muži především z finančních důvodů. Potřebuje někoho, kdo by ji zvládal a zároveň by jí přispíval. Když obě děti vyletěly z hnízda, nemá jí kdo pomáhat a na všechno zůstala sama. Dokonce se prý přestěhovala z luxusního bytu do horšího. Možná jí chybí rozhazování peněz.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden