Můj kousek štěstí

Lejla Abbasová: Odmítá žít na psí knížku, chce se vdávat

Každá se chce aspoň jednou vdát, a moderátorka Lejla Abbasová není výjimkou. Na psí knížku nebo na hromádce, tak se říká soužití muže a ženy, které nebylo stvrzeno sňatkem.

O něm sní opravdu jen málokterá dívka, moderní žena si i v dnešní době přeje obléknout se do bílého a užít si ten svůj romantický den beze zbytku. Jenže nebohá Lejla má jedno dítě na světě, dvě na cestě, a o veselce zatím nepadla ani zmínka.

Není divu, že se to exotické tmavovlásce nelíbí. "Musím přestat rodit, abychom měli čas se vzít," nechala se slyšet Lejla. Ale ono to nebude zdaleka tak jednoduché. Otcem dvojčátek je Turek, podle všeho stále ještě ženatý.

Podniká v hazardu a manželka mu porodila rovněž dvě děti. Také Abbasová má z předchozího vztahu s hudebníkem Michalem Kocábem (63) syna Davida (6). Tohle vypadá na pořádný vztahový zmatek. Na vytouženou veselku si bude muset černovláska podle všeho ještě hodně dlouho počkat.

Nelze vyloučit, že pokud se skutečně oblékne do bílých krajek a zamíří k oltáři, bude se kolem ní už batolit tolik potomků, že je půjde jen těžko spočítat. Kromě toho by se měl obřad konat v africké Keni, takže bude složitý organizačně a finančně.

Kdy k němu dojde, je tudíž ve hvězdách. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden