Moje sladké tajemství

Lenka Filipová: Bude mít kvůli dceři z ostudy kabát?

Lenny se rozešla s milencem. Pr ý chce jiného!

Dcera Lenky Filipové (64), kterou je mladičká zpěvačka Lenny (23), se rozešla se svým dlouholetým přítelem Ondřejem Fiedlerem (25). Spekuluje se, že za krachem jejich lásky stojí někdo další. Trochu překvapivě to je právě Lenny, která se měla údajně zamilovat do někoho jiného, a pustit tak svého partnera k vodě.

Stále je spojuje práce

I když to na sobě ani jeden nedává znát, láska mezi Lenny a Fiedlerem je už opravdu minulostí. Bývalí milenci si ale od sebe neodpočinou, jelikož je stále spojuje práce. Ondřej je totiž kytaristou její kapely.

Vypadá to ale, že mladičká Lenny dala svému partnerovi kopačky proto, že se zamilovala do jiného muže. Prý se má jednat o někoho velmi známého. Až se provalí jeho jméno, mohl by z toho být pořádný skandál.

Nový vztah nemohou přiznat

Informace, které vypluly na povrch, mluví jasně. Nový přítel dcery Lenky Filipové je zadaný, starší a právě proto ho Lenny musí tajit co nejdéle to půjde. Nadějná zpěvačka prý doufá, že její nový milenec svou partnerku opustí a bude oficiálně s ní. Může se ale také stát, že kopačky dostane ona, a potrápí tím nejen sebe, ale i svou slavnou mámu. Po takovém trapasu by si totiž lidé mohli ukazovat prstem na obě. Neohrožuje jim Lenny zbytečně kariéru?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden