Můj kousek štěstí

Lenka Filipová: Co zničilo její manželství?

Zpráva o krachu manželství zpěvačky Lenky Filipové (63) všechny šokovala. Právě tato událost pro ni měla být tak traumatizující, že se s největší pravděpodobností stala spouštěčem její vleklé nemoci. Pravou diagnózu Filipová dodnes neprozradila, své zdravotní problémy nazývá jen vážným selháním imunity, což může vyústit v jakoukoli nemoc.

Fakt, že Filipové vypadaly všechny vlasy, by mohl směřovat k zákeřné rakovině, při jejíž léčbě se toto děje. A stejně tak se obrnila mlčením i v souvislosti s rozchodem. Co se mezi ní a jejím manželem Borisem Drbalem (65) tedy mohlo stát?       Pro samotnou Lenku i její dceru Lenny (23) bylo jeho rozhodnutí odejít od rodiny velmi nečekané.

„Ani jedné to nešlo do hlavy! Když jsou dlouhodobé problémy v rodině, tak se dá pochopit, že jsou dva lidé od sebe. V tomto případě ale nic nenasvědčovalo krizi. Bylo to běžné manželství, které trvalo čtyřiatřicet let,“ sdělil informovaný zdroj.

Co bylo tedy příčinou? Možná je zničila popularita Filipové!       Mnozí si z Filipové utahovali, že svého manžela schovává. Snad nikdy totiž nebyli viděni spolu. Ona ale vysvětlovala, že mají s manželem dohodu, že se spolu na veřejnosti nebudou ukazovat.

"On má svoji profesi, já jsem na očích zase jinde," obhajovala jejich zvyklosti Filipová. V reálu tedy snad nikdy nemohli jít spolu na žádný večírek, ples nebo další společenské akce, kam Filipová dostávala pozvání.

Každý žil tak trochu zvlášť. Nebylo by se tedy čemu divit, kdyby se právě tímto manželé postupně odcizili. Nemohl snad zpěvaččin muž dál snášet takový styl života, a tak raději z manželství utekl? Možné je všechno.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden