Můj kousek štěstí

Lenka Filipová: Její dceru šikanovali

Děti slavných nemívají tak jednoduchý život, jak by se na první pohled zdálo. O tom by mohla vyprávět krásná Lenny (22), dcera známé zpěvačky Lenky Filipové (62).

Pravda, Lenny bezezbytku zdědila matčin půvab i talent, nepříjemným problémům se však vyhnout nedokázala. Přiznala, že ji děti ve škole šikanovaly. Kupodivu nikdy nepatřila v dětském kolektivu k oblíbeným.

Nabízí se ovšem otázka: Proč vlastně? Byla to milá, vzorná, dobře vychovaná dívenka, slušná možná až přehnaně. Chtěla vždycky zapadnout do kolektivu, ale čím víc o to stála, tím víc se cítila osamělá. A to nejen ve třídě, ale i na dětských táborech.

Slavná maminka tak čelila noční můře všech rodičů, tedy kruté představě, že se její dítě trápí. Dívenka přestoupila na jinou školu, kde už se cítila o něco lépe. Jisté náznaky šikany později bohužel zažila i při studiu v Anglii, kdy měla pocit, že o její společnost nemají spolužáci zájem.

Ale už se s tím dokázala vyrovnat, přestala za to dávat vinu jen sobě. A protože všechno zlé je pro něco dobré, dnes je svým způsobem ráda, že tou tvrdou a nemilosrdnou školou života prošla..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden