Moje šťastná hvězda

Lenka Filipová: Šla s pravdou ven

Cítím, že vám dlužím vysvětlení

Písničkářka LENKA FILIPOVÁ (63) se jako čert kříži vyhýbala tomu, aby musela objasnit, proč znenadání zrušila všechna svá naplánovaná turné a pracovní aktivity. Jejím jediným vysvětlením totiž bylo, že se jedná o komplikované chřipkové onemocnění. Jenže tomu nikdo nevěřil, navíc zpěvačka ohlásila, že si musí dát pauzu na celý rok. Interpretka hitů Tomu se říká láska nebo Za všechno může čas se ve svém tvrzení opírala o to, že už léta neměla dovolenou a že si ji přece snad zaslouží.

Selhání imunity?

Její chování ale jasně naznačovalo, že pauza byla mnohem vážnější. Přesto se snažila mlžit. Až do chvíle, než se vyrojily spekulace o tom, že trpí leukemií. To už se Lenka rozhodla promluvit.
„Cítím, že vám dlužím vysvětlení, a proto bych vám chtěla říct, že šlo o vážné selhání imunity,“ vyjádřila se konečně Filipová. Co ale vážné selhání imunity znamená? Ve skutečnosti to může být opravdu vážné, což jedince na dlouhou dobu vyřadí z pracovního procesu. Tomu se ale Lenka brání. Prý už se zotavuje a chystá se na návrat. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden