Můj kousek štěstí

Lenka Filipová: Strach o dceru!

Zpěavčka Lenka Filipová (64), která s těží překonala zákeřnou chorobu, má opět vrásky na čele. Má vážné obavy o svou dceru Lenny (23). Ta totiž prožívá velmi těžké období. Před časem se mladá zpěvačka zamilovala do ženatého muže.

Kvůli němu dokonce opustila svého tehdejšího přítele, kytaristu, se kterým vystupuje, Ondřeje Fiedlera (25). Nechtěla mu už dál lhát a udržovat dva vztahy najednou. Kdo měl být dotyčným ženáčem, však vždy tutlala.

Má jít totiž o velmi známého muzikanta a kdyby se jejich románek provalil, způsobilo by to prý velký poprask. „Je starší než ona, scházejí se, ale svůj nový vztah nemůžou přiznat, protože on je bohužel zadaný,“ sdělil zasvěcený člověk.

Přesto ale Lenny doufala, že ji vroucně miluje stejně jako ona jeho a jejich láska je osudová a jednou budou spolu. Teď ale přišlo hořké zklamání.     Její milý ji nečekaně opustil. Ukázalo se, že zpěvačka pro něho byla jen bokovkou, jejich vztah neměl budoucnost.

Ženatý milenec nejspíš nechtěl bourat svou rodinu, zvítězila u něho zodpovědnost. Jenomže pro Lenny je to obrovská rána. Z rozchodu se totálně zhroutila.     "Lenny je úplně na dně. Vůbec neví, co má dělat," ví informátor.

Situace je pro ni o to horší, že se k ní otočil zády i její expřítel. "Dokonce měla rozhovor se svým bývalým partnerem, kterého se ptala, jestli by to s ní znovu nezkusil, že ho teď moc potřebuje. Ondra jí ale prý řekl, že nechce,“ dodává zdroj.

Její matka si teď o ni dělá velké starosti.     Filipovská se tak prý snaží být s Lenny co nejvíc, být jí oporou. "Máma jí je pořád nablízku. Strá se o ni, zajímá se, jestli něco nepotřebuje.

.. Má o ni strach. Člověk může z nešťastné lásky udělat cokoli. Nemyslím si, že by si Lenny chtěla zrovna sáhnout na život, ale přesto nechce nic nechávat náhodě," říká kamarádka mladé zpěvačky. Útěchou Lenny může být to, že je stále mladá, navíc krásná.

Jistě potká ještě mnoho mužů, jejichž srdce bude hořet láskou jen pro ni a určitě mezi nimi bude čekat ten pravý.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden