Můj kousek štěstí

Lenka Filipová: Vydělává na své nemoci

Každé zlo je k něčemu dobré! Právě to si může říkat zpěvačka Lenka Filipová (64), která ještě před rokem bojovala se zákeřnou nemocí. Říkala tomu vážné selhání imunity, ale mnozí se domnívají, že šlo o rakovinu.

Mimo jiné i proto, že zpěvačka přišla o vlasy, což se stává po léčbě chemoterapiemi. Ať už šlo ale o cokoli, ztratila hodně sil, ale i času, kdy se mohla věnovat koncertování. Teď za všechno, co vytrpěla, přichází odměna.

Zásluhou zákeřné choroby se o ní média začala zajímat víc než dřív. Zatímco předtím jsme o Filipové slýchali jen zřídkakdy, najednou zaplnila stránky novin. Každ ý chtěl vědět, co se jí vlastně stalo a jestli se jí už daří lépe.

Ruku v ruce s tím šla i poptávka po jejím vystupování. Její nová deska má tak skvělou reklamu a diář má plný koncertních akcí. Filipové se plní kasa takovou rychlostí, že by jí mohla kdejaká celebrita závidět.

"O Lenku Filipovou je teď opravdu velký zájem," potvrdil informovaný hudební producent. Luxus, který si nyní může dopřávat, je tedy pro ni velkým zadostiučiněním. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden