Můj čas na kafíčko

Lenka Kořínková si dodnes myslí, že první slavná role jí zničila kariéru!

Můj čas na kafíčko

Do Austrálie se vrátila i s druhým manželem, ale opět se tam neuchytila.

Se slávou se Lenka Kořínková (65) potkala podle vlastních slov příliš brzy. Zasáhlo jí to tak, že se s tím nedokázala vyrovnat. Její život pak probíhal nahoru a dolů: čekaly jí například nepodařené vztahy, emigrace, závislosti a dluhy.

Hrát začala Lenka Kořínková (65) ještě během studia na pražské konzervatoři. První velkou roli pak dostala v komedii Holky z porcelánu. Její mladičká, životem neotrkaná Maruška tehdy diváky zaujala mimo jiné i tím, jak byla vyvinutá.

To bylo zřejmě pro Lenku prokletím, protože si ji lidé okamžitě zaškatulkovali. „Zafixovalo mě to do určitého pruhu, ve kterém jsem už musela jet,“ uvedla v televizním pořadu.

Z filmového plátna k pokladně v Austrálii

Lence se moc nelíbilo, že dál dostávala podobné role, ale nebránila se jim. Věřila, že jednou přijde nějaká taková, ve které

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden