Můj kousek štěstí

Lenka Krobotová: Další láska čilého režiséra?

Režisér Viktor Tauš (45) si lásky vybírá z řad hereček, s nimiž pracuje. Vše nasvědčuje tomu, že na řadě je hvězda Dejvického divadla Lenka Krobotová.

Namítnete, že je to nemožné, neboť dcera Miroslava Krobota (67) je vdaná a vychovává dvě děti. "Hvězda, které mám na chvíli to štěstí říkat moje," tak se nad usměvavou brunetkou rozplývá na sociální síti Viktor Tauš.

Aby toho nebylo málo, začínají se ozývat hlasy hovořící o tom, že se nad manželstvím Lenky Krobotové stahují mračna. Fotografie hovoří jasnou řečí: donchuan režisér bere Lenku tu kolem ramen, tu stojí velmi blízko.

Stane se tmavovláska jeho další "obětí"? To ví jen ona sama, nicméně přiznejme si bez mučení, že režisér vypadá dobře a ženy mu padají k nohám. Jednou z mnoha byla i Eva Jeníčková (54), dali se dohromady při natáčení snímku Sněženky a machři po 25 letech a v roce 2010 se vzali.

V roce 2016 byl Tauš přistižen, jak se líbá s Klárou Melíškovou, která jej Jeníčkové odloudila. Sblížili se při natáčení minisérie Modré stíny. I tenhle románek skončil. Na koho si teď čipera umělec brousí zuby? Třepe se v jeho sítích Lenka? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden