Moje šťastná hvězda

Lenka Vlasáková: Blíží se konec jejich velké lásky

Ani jeden nechce ustoupit ze svých ná roků

Před patnácti lety to byla šťastná a zamilovaná dvojice. Dnes už ale LENKA VLASÁKOVÁ (45) a JAN DOLANSKÝ (39) žijí jen pro svou práci a děti. Kam se vytratila jejich vášeň a proč nejezdí ani na společné dovolené? Zdá se, že jejich vztah na celý život rozhodně nebude!


Vypadalo to, že tvoří šťastný a spokojený pár. Jenže jejich vztah se v posledních měsících vůbec nikam nevyvíjí. Místo toho, aby si jeden druhého hýčkali a rozmazlovali se, skoro žádný čas spolu netráví! Mají totiž tolik práce a starostí s dětmi, že jim na lásku nezbývá kapacita. A tak je podle jejich známých jen otázkou času, kdy se rozejdou. Ačkoli děti už dávno nepotřebují neustálou maminčinu péči, Dolanský s Vlasákovou si vždycky najdou důvod, proč nebýt spolu. Teď je tím hlavním problémem práce. Ani jeden nechce ustoupit ze svých ná roků a pracovního shonu, a tak se vídají jen sporadicky. Navíc prý dětem dopřávají alternativní školy, za které se platí vysoké školné. A to mají celkem čtyři děti – JOHANA (6), MAXE (11), AMÉLII (14) a nejstarší SOFII (20). A všechny děti chtějí studovat prestižní školy.

NA DOVOLENÉ BYLI JENOM TŘIKRÁT!

Naštěstí má Dolanský jistou roli v seriálu Ohnivý kuře, za kterou prý inkasuje velmi slušné peníze. Ale na úkor rodiny. „Honza je teď mnohem míň doma,“ postěžovala si Vlasáková. A ani v létě si neodpočinou. „Léto mám hodně spojené s natáčením filmů a seriálů. Úplné volno nemívám nikdy,“ přiznala. A tak na společnou dovolenou také mohou zapomenout. „Zjistili jsme, že spolu budeme už patnáct let, a jestli jsme se za tu dobu maximálně třikrát soukromě urvali, je to hodně,“ vypočítává herečka. „Vidíme se samozřejmě doma, ale v té početné domácnosti moc soukromí nemáme,“ stěžuje si. A tak není divu, že jim vztah příliš nekvete. Nestarají se o něj, a tak nemohou čekat, že budou stále tak zamilovaní jako kdysi.

JEJÍ NEJVĚTŠÍ PŘÁNÍ SE NESPLNÍ

„Kdybych měla týden volna a jela někam jenom se svým mužem bez našich čtyř dětí,“ vyslovila své největší přání. Jenže to se hned tak nesplní. A jestli k tomu vůbec někdy dojde, je jenom ve hvězdách. Jejich vztah teď pohromadě drží jejich čtyři děti, ale co ho bude utužovat, až jim všechny děti odrostou?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden