Můj kousek štěstí

Lenka Vlasáková: Chce chodit bosa. Všude!

To, že půvabná brunetka Lenka Vlasáková (45) není milovnicí jehlových podpatků, zcela určitě nikoho nepřekvapí. Jenže ona jde ještě dál, a tak se zdravý životní styl pomalu mění v posedlost.

Ze všeho nejraději je bosa. Svěřila se, že bez obuvi chodí všude, kde je to jen trochu možné. Tvrdí, že odložit boty je až překvapivě příjemné. Bosou jako nějakou vílu ji nejčastěji vídají ti, kteří sousedí s její chalupou na Nymbursku.

Do metropole si naštěstí bez střevíčků netroufá. I to však vyřešila po svém. Pořídila si takzvané bosé boty. Mají naprosto minimální podrážku. Jinou obuv Lenka nedokáže nosit, protože běžné boty, kterým logicky odvykla, ji tlačí.

Bezesporu má pocit, že to dělá pro své zdraví. Vždyť jsme přece všichni slýchali, když jsme byli malí: choďte bez střevíců! Jenže to platí pouze v přírodě. Naboso lékaři doporučují chodit ráno v trávě, třeba když jsme o prázdninách na chalupě.

Nošení takzvaných bosých bot ve městě může být podle doktorů pro nohu naopak devastující. Herečka se už léta nechává slyšet, že alternativní životní styl je jí nejbližší. Paradoxně si tím škodí.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden