Můj kousek štěstí

Lenka Vlasáková: Jaké trápení skrývá?

Mohla by se převlékat za bičem. Lenka Vlasáková byla vždy štíhlá, ale její současná vizáž je už alarmující. V poslední době působí zbědovaně, je pobledlá, posmutnělá, vyčerpaná. Co ji trápí? Anorexii za tím hledat netřeba.


Lenka se zapřísahá, že nikdy v životě nedržela dietu, jen se snaží žít zdravě, mimo jiné vyřadila z jídelníčku maso. Rovněž nijak fanaticky nesportuje, zato doma odedávna lítala jako hadr na holi, což není u maminky čtyř dětí nic divného.


Ve filmu z roku 2016 Jak se zbavit nevěsty, který běžel nedávno v televizi, se herečka občas ukázala jen v titěrných šortkách a tričku a bylo vidět, že má výstavní figuru. Teď je vyzáblá. Co se stalo?


Pohledná brunetka patří mezi naše nejobsazovanější herečky, navíc žije ve spokojeném vztahu s kolegou Janem Dolanským (43), korunovaném po devatenácti letech společného života loni v létě utajenou svatbou na zámku Křinec.


Lidé z jejího okolí se domnívají, že tmavovláska těžce snáší zákaz divadelních představení. Nevylučují ani chmury spojené s blížícími se padesátými narozeninami. Herečky nesou přibývající roky hůř než ženy jiných profesí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden