Moje šťastná hvězda

Lenny Filipová: Pojistí si Marpa dítětem?

Dcera LENKY FILIPOVÉ (64), zpěvačka LENNY (25) před několika měsíci konečně oficiálně přiznala vztah s rapperem OTAKAREM „MARPEM“ PETŘINOU (33). Ten ovšem musel kvůli románku s mladou kráskou rozbít fungující manželství s matkou svých dvou dětí a poprat se s návalem kritiky ze všech stran.

Nadále se ale snaží zůstat dobrým otcem, a proto údajně často navštěvuje své potomky, což je Lenny asi proti srsti a už spřádá plán, jak tomu zabránit.

Udrží ho doma

Zdá se tedy, že se Lenny bude snažit co nejdříve otěhotnět, aby své partnera udržela co nejvíce doma.Pokud by Marpovi porodila dalšího potomka, měl by k ní najednou mnohem větší závazek, kterým by si ho nadobro pojistila. Pokud vidí, že je opravdu dobrým otcem i v rozpadlém manželství, ví, že by ji pak nikdy nenechal na holičkách.

Je pokrytec

Lenny se ovšem nemůže divit tomu, že se setkává s obrovskou kritikou. Ačkoli sama rozvrátila rodinu, když se jí rozpadala ta její vlastní. Její matku před časem opustil po čtyřiatřiceti letech manžel, což Lenny nemohla svému otci odpustit. Sama si tedy tím prošla, a teď svůj stejný čin veřejně obhajuje?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden