Moje šťastná hvězda

Leona Machálková dovolí pít synovi alkohol?

Na akci se promenádoval s pivem

Se svým tatínkem, zesnulým architektem BOŘKEM ŠÍPKEM (†66), měl třináctiletý ARTUR velmi blízký vztah. Je tedy celkem logické, že byl jeho velkým vzorem a také dost možné, že jednou bude kráčet stejnou cestou.

Na galavečeru Trebbia 2016 se dokonce objevil na pódiu, aby převzal za svého otce ocenění In memoriam za tvůrčí činnost. „Jsem strašně pyšný, že tuhle cenu můžu za tátu převzít,“ ujal se mikrofonu Artur, který jako by otci z oka vypadl.

Zdědil ale i povahové rysy, jak prozradila jeho maminka, jedna z našich stálic na hudební scéně LEONA MACHÁLKOVÁ (48). A na večírku po udílení cen se jedna z nich projevila. Architekt a mistr sklář byl pověstný svou láskou ke kvalitnímu vínu.

A stejně jako by on tento večer zakončil sklenkou alkoholu, také jeho nejmladší potomek se snažil potají zapít úspěch a k baru si chodil pro malé černé pivo. Vzhledem k tomu, že byl samozřejmě v doprovodu Leony, která ho vychovává velmi přísně, můžeme jen odhadovat, jestli byl tmavý mok určen pro něj nebo si z něj někdo udělal jen číšníka.

Snad je druhá varianta ta správná. Přece jen má Šípek mladší na pití ještě dost času.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden