Moje šťastná hvězda

Leona Machálková: Má už nového chlapa?

Zpěvačka Leona Machálková (51) září podle jejích přátel poslední dobou štěstím. Že by se na ni úsmálo a podarovalo ji nějakým sympatickým doprovodem na cestě životem? V jeho společnosti totiž byla muzikálová diva nedávno několikrát spatřena.

Stará se o sebe, co to jen jde

Leona vypadá skvěle, to je známá věc. Sama přiznala, že se o své tělo pečlivě stará. Například před půl rokem strávila dlouhý pobyt v lázních, kde se prý o ni starali tak skvěle, že se nebála vystavovat v plavkách, jak odpočinutě a sebevědomě se prý cítila.

Movitá, s domem a penězi

A že si odpočinek může dovolit na nejlepší úrovni, je jasné. Její syn, nejmladší potomek zesnulého Bořka Šípka († 66) Artur (16), získal v dědictví nemovitosti, pohledávky v celkové hodnotě 8 milionů a zůstatky na účtech.

Vzhledem k věku Artura zatím dědictví spravuje jeho matka Leona Machálková. A být krásná a zabezpečená, je bezpochyby dobré lákadlo na nějakou tu mužskou náruč. Alespoň je jisté, že by u nového partnera nehledala jen peníze. Snad přestaví Leona nového ctitele už v blízké budoucnosti a nenechá si své štěstí jen pro sebe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden