Můj kousek štěstí

Leona Machálková - Na zradu je zvyklá

Můj kousek štěstí

Po rozchodu s Bořkem Šípkem se změnila, je jiná, klidnější. Dnes už by se prý možná ani nerozešli…

Rodačka ze Zlína vyrůstala v Přerově, kde chodila na základní školu i na gymnázium. Netají, že zklamání v láskách ji provázelo už na základce. Jakmile se zamilovala, následovalo příkré odmítnutí.

„Od první třídy jsem žárlila, že dotyčnému, který se jmenoval Lubor, se líbily úplně jiné holky,“ vzpomíná. Opakovalo se to v nejrůznějších obměnách. Kluk, který ji okouzlil v sedmičce, se jmenoval Radek. To už byla Leona větší, ne tak bezbranná jako v první třídě, a tak se uchýlila dokonce i k rituálům.

„Stála jsem u okna a šeptala jeho jméno, líbala jsem nějaký ten amulet a vysílala do vesmíru přání, abych ho přitáhla k sobě,“ vypráví. Rituál neměl úspěch. Až když jí bylo šestnáct, seznámila se v jídelně ve frontě na oběd s chlapcem z průmyslovky. „Byla to taková moje

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden