Moje šťastná hvězda

Leonadro DiCaprio zase šokuje svět

Může za to jeho oblečení

Sotva se o hollywoodském krasavci LEONARDU DICAPRIOVI (41) přestalo hojně diskutovat v souvislosti s jeho prvním Oscarem, na řadu přišla další divoká debata. Na jeho fanouškovském profilu na sociální síti se objevila starší fotografie z dovolené, na níž pózuje oblečený v tričku s nápisem Československo.

Nabízí se otázka, jestli je opravdu hrdým majitelem této módní kuriozitky, anebo se jedná o dobře provedenou fotomontáž. Je pravda, že Leonardo byl se svou maminkou, která mimochodem pochází z Německa, v České republice krátce po jejím osamostatnění a údajně se tu oběma moc líbilo.

Že by si snad suvenýr tehdy zakoupil někde ve výprodeji? Další variantou může být to, že mu tričko z nějakého důvodu půjčil jeho strýc, který je také zvěčněný na čerstvě zveřejněném snímku. Žije totiž v Německu a do České republiky prý jezdí celý život.

Ať je to jakkoli, českým a slovenským vlastencům se moc nelíbí, že se slavný herec tímto dost vrací v čase. „Lidi, přijďte konečně do roku 2016,“ zní jeden z mnoha komentářů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden