Můj čas na kafíčko

Leonardo DiCaprio se rozešel s modelkou proto, že se bál manželství!

Můj čas na kafíčko

Těžko říct, zda se slavný herec někdy ožení. Zatím se tomu úspěšně vyhýbá!

Ve filmu se nebál bojovat s padouchy nebo putovat divočinou. V soukromí se ovšem bojí vstoupit do manželství. Leonarda DiCapria (46) k tomu nepřesvědčila ani izraelská modelka Ber Refaeli (36).

Hollywoodské hvězdy mívají hodně bohatý milostný život. A Leonardo DiCaprio () je skutečná superhvězda. Kdyby chtěl někdo zmapovat, kolik žen už prošlo jeho náručí, byl by to hodně dlouhý seznam. S většinou z těch dívek a žen vydržel jenom pár měsíců. Jakmile to začalo být moc vážné, vycouval.

Pomluvy po rozchodu

Ačkoliv po tom nikdy úplně netoužil a předtím hrál spíš role v náročnějších filmech, stal se díky Titanicu Leonardo mužem, kterého chtěla většina žen na planetě. Svého atraktivního vzhledu dokázal využívat ale už před Titanicem. Jednou z dívek, se kterou měl delší vztah, byla modelka Bridget Hall (43). Nejspíš se jí rozchod

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden