Moje šťastná hvězda

Leonardo DiCaprio už v tom zase lítá

Výběrem nakonec nepřekvapil

Spekulace o tom, že LEONARDO DICAPRIO (41) tvoří pár s čokoládovou kráskou RIHANNOU (28), jsou u konce. Božský Leo představil svou novou lásku. Jeho vkus se nezměnil.

Hollywoodský krasavec měl vždy slabost pro blonďaté supermodelky, před pár měsíci se mu však podařilo zmást celý svět, když se začal podezřele často ukazovat na veřejnosti po boku barbadoské zpěvačky Rihanny. Oba sice tvrdili, že jsou jen přátelé, ale fotografie poukazovaly na něco úplně jiného. Teď ovšem slavný herec zavřel všem ústa. Na pláži v Malibu vrkal se svou novou přítelkyní, která jako by z oka vypadla jeho předchozím partnerkám. Typ ženy, která bezesporu zaujme jeho pozornost, se pravděpodobně nikdy nezmění. Opět jde totiž o mladou, štíhlou blondýnku, která patří mezi světové špičky modelingu. Teprve čtyřiadvacetiletá NINA AGDAL (24) pochází z Dánska a s DiCapriem se údajně vídá několik týdnů.

Jako dvě hrdličky

Podle očitých svědků, kteří si také užívali odpoledne na známé pláži, se od sebe zamilovaná dvojice téměř neodlepila. „Pořád se líbali a hladili,“ shodují se všichni. Nebylo tedy těžké pořídit pár společných snímků, které rychle obletěly celý svět. Populární herec se za svou novou modelku samozřejmě nestydí, ale protože v uplynulých letech střídal holky celkem často a žádný vztah mu nevydržel, snažil se prý začínající románek držet co nejdéle pod pokličkou. To mu ale bohužel nevyšlo. Ještě předtím, než se vrhl do randění s mladičkou Ninou, byla jeho láskou stejně stará britská modelka ROXY HORNER, za kterou neváhal létat přes půlku světa, aby mohl být s ní, a pak podle všeho na chvíli zakotvil v náručí divoké Rihanny. Uvidíme, jak dlouho mu láska vydrží tentokrát.

Jeho novou láskou je dánská topmodelka Nina Agdal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden