Můj kousek štěstí

Leoš Mareš: Drsná kritika megakoncertů

O svých nedávných megakoncertech v O2 Aréně moderátor Evropy 2 Leoš Mareš (43) mluvil už rok dopředu. Své fanoušky přesvědčoval o tom, že to bude show roku. A jeho reklama zabrala. Vyprodal celou halu o kapacitě 18000 lidí a to hned třikrát za sebou.

Jenomže na chodník slávy se za to asi nedostane. Na jeho hlavu se totiž nesla vlna kritiky. "Pohled na obrovské pódium při vstupu do největší české haly napovídal, že by to mohla být nezapomenutelná show.

Jenže nebyla. Mareš si ji zkazil," znělo z úst novinářů. Rozsáhlé pódium se vinulo jako had přímo mezi diváky v hledišti a program byl nabitý i dalšími hvězdami, jako je Marek Ztracený (34), Tereza Kerndlová (32), Ben Cristovao (32), dokonce přišel zazpívat i Karel Gott (79).

Diváky ohromovaly obří laserové efekty i pompézní scéna, za kterou by se nemusela stydět ani Lady Gaga (33), přesto na jeho vystoupení nezůstal chlup suchý. Údajně příparvu na koncert odflákl. Že Leoš Mareš není oslnivým zpěvákem, to je všeobecně známo a nikdo od něho operní hlas nečeká.

Podle kritiků se ale i nevhodně pohyboval na pódiu, navíc mu vypadával zvuk v mikrofonu. Další fanoušci byli pobouřeni také tím, v jakém outfitu se tam zjevil Karel Gott. Jindy nažehlený elegán tam přišel v teplákách, počmárané džínovce a s rapperským řetězem na krku.

K jeho vrávoravému kroku na pódiu zatímco ho Mareš podepíral to ale příliš neladilo. Kdo ho takhle oblékl? Kam se poděl jeho vytříbený vkus? Stylista Filip Vaněk (41) měl poukázat na studio v Pařížské ulici v součinnosti s jeho ženou Ivanou (43) a jí blízkým stylistou Dušanem Chrástkem (38).

Výběr to ale podle všeho nebyl příliš šťastný. Mnohé navíc pobouřily přemrštěné ceny nijak zvlášť zajímavých triček, které tam Mareš nabízel a zároveň byli zklamaní, že není k dostání ani cédéčko. Naštěstí pro zpěváka alespoň někteří jeho skalní fanoušci, předvším ti z odlehlých měst a vesnic, pro které je návštěva O2 arény svátek, měli pochopení.

"Přijel jsem na show, ne na zpěv," omlouvali Mareše. Alespoň to může hvězdu z rádia hřát u srdce. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden