Můj kousek štěstí

Leoš Mareš plánuje dítě a svatbu!

Velká gratulace pro přítelkyni Leoše Mareše (40) Veroniku Koblížkovou (36). Jako jediné po rozchodu moderátora s jeho manželkou Monikou Marešovou (42) se jí totiž podařilo známého showmana dotlačit tak daleko.

Vypadá to na svatbu a děti! Alespoň podle posledních životních kroků hvězdného páru. Nejenže se Leoš Mareš konečně odhodlal rozvést se svou exmanželkou, s níž už devět let nežije, což by mohlo znamenat plánování svatby, teď už mluví o početí miminka! "Monika už nějakou dobu hodně touží po miminku a Leoš by si dítě s ní také přál.

Má už dva syny, tak by chtěl ještě holčičku," prozradili přátelé pohledné brunetky. "Není divu, že s tím Monika přišla, bylo jí už 36 a tikají jí biologické hodiny," dodává zdroj. Aby se početí zadařilo co nejdříve, Leoš Mareš prý dokonce nasadil speciální životosprávu, která by mu měla zajistit plodnost.

"Oba začali žít zdravěji. Leoš dokonce pravidelně cvičí a snaží se stravovat zdravěji. Doufá, že to mu brzy pomůže stát se trojnásobným tátou," ví informátorka. Možná právě kvůli plánovanému dalšímu upotomkovi se teď Mareš tolik snaží vydělávat, kde může.

Dokonce zorganizoval svůj první megakoncert. Vyvstává tedy otázka – bude dřív miminko nebo svatba?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden