Moje sladké tajemství

Lewandowské a Maiellovi se vztah rozpadá pod rukama

Všechno krásné se už vytratilo. Našla si kvůli tomu náhradu?

Ačkoli si herečka Simona Lewandowská (24) ze seriálu Zlatá labuť donedávna myslela, že vztah na dálku s hercem Goranem Maiellem (24) zvládnou bez problémů, nakonec si museli přiznat, že je to možná přece jen nad jejich síly...

O n studuje v Itálii, ona se zase chystá do Polska, a čas na sebe nemají takřka žádný. „Všechno krásné chybí,“ vyjádřila své obavy Simona Lewandowská (24) s dodatkem, že neví, jak jim to bude klapat dál. Možná už chápe, proč ji okolí před takovým odloučením varovalo.

Jako táta bude bezpochyby skvělý, teď se ale věnuje hlavně studiu.

Goran Maiello (24) totiž odjel v začátcích jejich vztahu, kdy se jeden druhého ještě nemohli nabažit, a teď mají sotva volnou chvilku, aby si zavolali. A láska bohužel pomalu vyprchává.

Po svém boku pořád potřebuje někoho mít.

Navíc tráví Lewandowská stále víc času po boku kolegy Šimona Biliny (28), který se měl nedávno po krátké známosti rozejít s Michaelou Pecháčkovou (20) ze seriálu ZOO. Že by to bylo právě kvůli Simoně?

O jejich vzájemných sympatiích se šuškalo už loni v létě, kdy si užili divoký večírek bok po boku a o žhavé doteky a tanečky nebyla nouze. Pak bylo sice chvíli ticho po pěšině, zdá se však, že nyní všechno zase ve velkém ožívá! ZOO je pro ni očividně osudový seriál. Snad už to teď klapne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden