Můj kousek štěstí

Lhal jí manžel od samého začátku?

Manželské drama ještě nekončí... Je tohle její nejdrsnější rozchod životě?

Harmonické manželství spěje k dramatickému konci. Do hry vstoupila mladá milenka, ale také nečekaně chápavá exmanželka.

Čtrnáctileté manželství Veroniky Žilkové (60) a Martina Stropnického (65) dlouho působilo harmonicky, nyní ale zřejmě nenávratně spěje ke konci. Šokované herečce manžel, velvyslanec v Izraeli, v březnu skrze elektronickou poštu oznámil, že ji opouští, a nyní má jejich příběh další nečekanou dohru.

Chce si užít

Do cesty se jejich manželství měla postavit mladá blondýnka Markéta Horňáková, která pracuje na ambasádě v Izraeli.

„Myslela jsem si, že příčinou naší manželské krize je covid, dvouleté uzavření hranic a zrušení letů. Příčinou je ale zřejmě tato mladá podřízená,“ řekla herečka, jíž prý manžel vztah se svou podřízenou přiznal. Jak se ale zdá, nebyla to pro ni tak závratná novinka.

Věděla to?

Na aféru jejího muže prý Veroniku několik let upozorňovaly anonymy, a tak se jí prý nyní výrazně ulevilo, jelikož pro ni tímto končí tři a půl roku lží. A pan velvyslanec? Ten měl své ženě uvést jasné vysvětlení svého chování.

„Důvod manžel uvedl, že by si rád na důchod ještě něco užil,“ říká jeho choť, která se prý těmto důvodům upřímně zasmála. Co jiného jí také zbývalo? Zdá se, že ji manžel jednoduše vyměnil za „mladší model“.

Vypadá to, že tohle manželství už nevzkřísí ani svěcená voda, a pro oba manžele to tak bude znamenat už třetí rozvod. Před Veronikou byl Martin dvakrát ženatý s textařkou Lucií Borovcovou (65). Ta ještě donedávna nesla exmanželovo příjmení, nyní se ale rozhodla vrátit se raději ke svému dívčímu jménu, a dokonce po letech našla s Žilkovou společnou řeč.

Dvojí život

Stropnický textařku a jejich tři děti opustil, když začala jeho známost s Žilkovou. Není tedy divu, že dámy spolu neměly právě kamarádský vztah. Borovcová měla za to, že jí herečka manžela zákeřně odloudila.

Nyní se ale zdá, že všechno už tehdy bylo jinak. Martin měl Veronice tvrdit, že se svou ženou jsou odloučeni a on už rok žije sám, v jejích očích byl tedy zcela volný, byť to ovšem nebyla tak docela pravda. Tu si obě ženy evidentně objasnily až nyní a nestačily se divit.

Budou kamarádky?

„Zatím si píšeme SMS zprávy a musím říct, že je moc vtipná,“ říká Žilková, jež u exmanželky svého muže našla nečekané pochopení. Jak už to tak u žen bývá, semkl je společný „protivník“.

Dámy si tak nyní mohou vzájemně vylít svá srdce, která zlomil tentýž muž. Zda k nim dříve, či později přibyde do party i mladá pracovnice ambasády, můžeme jen hádat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden