Můj kousek štěstí

Lhal mi, ten rozchod mu nedaruji!

Okouzlil mě na první pohled. Byl tak vtipný a šarmantní! Brzy se ale ukázalo, že má čtyři děti a manželku. Ten rozchod mu nedaruji!

Úžasně jsme si rozuměli, smáli jsme se na celé kolo a vydrželi si spolu povídat hodiny. . A v posteli? Vášeň a dokonalost! Něco mi říkalo, že jsem tohoto chlapa měla potkat dřív. V době, kdy ještě neměl děti, protože bych mu je chtěla dát já. On je však měl s jinou, která vůbec neodpovídala jeho představám.Byla hubená s ježkem na hlavě, kdežto já měla smyslné ženské křivky a husté dlouhé vlasy, což on prý miloval.

Chtěl jen milenku

Podnikali jsme spolu výlety, nic nebylo problém, vždycky jsme se domluvili a jelo se vstříc dobrodružství,.Už po první schůzce jsem věděla, že budu chtít další. Vlastně jsem takový soulad zažila poprvé. Dnes je tomu však konec a neskutečně mě z toho bolí srdce. Byla jsem přesvědčená, že jednou budeme spolu, že po dvou – třech letech randění posuneme náš vztah někam dál. S tím, že se dřív či později dočkáme vlastního dítěte. Snažila jsem se být pro něj úžasná, chápající a tolerantní. A vlastně jsem se mu tím naservírovala na stříbrném podnose.

Bude mít peklo!

Náš vztah ale zamrzl na jednom bodě, nikam jsme se neposouvali ani po čtyřech letech, a já dál už čekat nemohla.Hrozilo, že moje srdce bolestí exploduje. A tak jsem mu dala nůž na krk. A on? Stáhl se do té své rodinky. Teď, když se dívám na ty roky, které jsem promrhala na mužského, co si mě nikdy nevážil, koulí se mi slzy hořkosti po tváři.Potřebuji zapomenout, potřebuji se od něj oprostit, potřebuji se zvednout a klestit si cestičku ke svému štěstí. Nemohu to nechat jen tak bez odezvy, protože se každý večer žeru potupou. Sedím u počítače a hodiny vymýšlím nejrůznější pomsty.Vytvářím si na sociálních sítích různé identity, mužů i žen, on si mě dříve nebo později přidá – pak i jeho manželka. A to je vždycky chvíle, kdy mu to nandám! Občas si zaplatím nějakého kamaráda, aby ho vyfotil v nějakém podniku, jak se vybavuje s nějakou ženskou, a postarám se o to, aby se fotka dostala rychle na facebook jeho ženy i s patřičným komentářem.
Je tomu už rok od našeho rozchodu, a já se pořád nemůžu smířit s rozchodem a najít si někoho jiného. On byl prostě příliš dokonalý.

Viki (36), Ostrava .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden