Moje šťastná hvězda

Libuše Šafránková a Josef Abrhám: Nečekaný recept na šťastný vztah

Jak je možné, že manželství Libušky Šafránkové (65) a Josefa Abrháma (79) trvá tak dlouho? Jejich dlouholetí kolegové v tom mají jasno. Údajně kvůli někdejší nevěře! Když se Abrhám seznámil se Šafránkovou, chodil v té době ještě s její kolegyní Naďou Urbánkovou (79), a to dokonce dlouhé dva roky.

Až poté prý sebral odvahu se přiznat a pustit ji k vodě. Jenže herec měl prý i poté velkou slabost pro ženy. I když měl doma už Libušku, která byla tehdy snem všech mužů, údajně se koukal i po jiných. Ovšem nikdy na něj už žádný románek na povrch nevyplul.

Mnozí prý Libušce vyčítají, že je příliš upjatá, chodí do společnosti v oblečení, které jí zakrývá téměř vše. Nechtěla se také s manželem na veřejnosti držet za ruku a odmítala i jiné drobné důvěrnosti.

Podle rodinných přátel Abrháma tato její vlastnost příliš nebavila, a i když herečku miloval, rád si zaflirtoval s jinými ženami. A i když o spekulacích o jeho údajných nevěrách Libuška prý věděla, tolerovala mu to.Protože věděla, že jen tak budou moct být společně šťastní celý život. Abrhám si dnes pochvaluje, že jeho žena není vůbec žárlivá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden