Moje sladké tajemství

Lidé jí vyčítali, že chce být znovu šťastná

Stále půvabná Vendula Pizingerová (49) právě prožívá šťastné časy. Jako by jí chtěl život vynahradit všechny bolestné ztráty, se kterými se musela v uplynulých letech vyrovnat.

Statečnou Vendulu Pzingerovou (49) život rozhodně nešetřil. Ačkoli o sobě říká, že je nezdolnou optimistkou, v minulosti nastaly chvíle, kdy žalem nevěděla, jak dál.

Časem byla populární stejně jako on.

Znovu k sobě hledali cestu

Když její dcerka Klárka (†4) onemocněla leukemií, Vendula i její manžel, hudební skladatel Karel Svoboda, doufali (†68), že se dcerka uzdraví. Bohužel, jejich přání nebylo vyslyšeno.

V roce 2000 Klárka zemřela a s manželstvím to šlo rychle z kopce. Po čase však pochopili, že se stále milují a začali k sobě znovu hledat cestu.

Ona a Karel dostali druhou šanci

Vendula přišla do jiného stavu a v tu chvíli byla přesvědčená, že jí život ukázal vlídnější tvář. Když v květnu 2005 porodila syna Jakuba (16), myslela, že dostali druhou šanci. Ale Svoboda to tak necítil.

Stále častěji propadal depresím, které se tlumil alkoholem. Ačkoli bylo zřejmé, že se jeho stav horší, nikoho z rodiny a známých nenapadlo, že svou tíživou situaci bude řešit sebevraždou.

Obrátil zbraň proti sobě

Vždyť měl v tu chvíli vše, o čem ostatní jen sní. Díky své nádherné hudbě byl slavný, měl krásnou ženu a malého a doslova vymodleného synka. A přesto 28. ledna 2007 obrátil zbraň proti sobě a dobrovolně odešel ze světa.

Pro Vendulu to byl strašný šok, navíc to byla právě ona, kdo našel Svobodovo tělo v zahradě jejich vily v Jevanech. Jen krátce nato vypuklo hotové peklo. Novináři pořádali na žalem zdrcenou Vendulu doslova hon a později jí vyčítali, že chce být znovu šťastná.

Konečně našla své štěstí

Jenže ona se nedala. Sice jí to vyšlo až na druhý pokus, ale nakonec své štěstí přece jen našla. V roce 2015 se provdala za syna své kamarádky Josefa Pizingera (33) a v říjnu loňského roku mu porodila syna Jozífka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden