Moje šťastná hvězda

Linda Finková odhalila temnou minulost!

S čím se zpěvačka svěřila?

Skandály se LINDĚ FINKOVÉ (48) vyhýbají obloukem. Nějakého kostlivce ve skříni přece jen ale má. A nyní její neřesti vyplouvají na povrch.

Manželské páry mívají různé společné zájmy. Ten, kterému se věnovala před lety Linda Finková se svým bývalým partnerem RICHARDEM GENZEREM (49), je nejen dost neobvyklý, ale v krajní mezi může být také pěkně nebezpečný.

Hráli pro pobavení

Manželé totiž chodili společně hrát automaty. A pokud si snad myslíte, že tím větším tahounem byl slavný komik, šeredně se pletete. „Někdy před dvaceti lety jsme s manželem chodívali hrát do hospody automaty takzvaně za kilíčko,“ rozpovídala se zpěvačka s tím, že zpočátku chodili jen pro pobavení. Přiznala se také, že manžel toho prý většinou po chvíli nechal, zatímco ona pokračovala dál. Hazardní hra ale Finkovou tak zaujala, že nezůstala jenom u jedné stovky. „Došlo to tak daleko, že když šel večer Geňa do divadla a já měla zrovna volno, posbírala jsem doma drobné, tisícovku i víc, a šla si sednout do hospody,“ prozradila. A nezůstalo jen u toho. Objem peněz, které automat spolykal, se totiž stále navyšoval.

Propadla hazardu

„Postupem času jsem prošustrovala minimálně 20 000 korun,“ šokovala zpěvačka a nynější hlasová koučka pořadu Tvoje tvář má známý hlas s tím, že na sebe začala být naštvaná, protože nikdy na ničem nebyla závislá, ale pokračovala dál. Až jednou prý s manželem vyhráli 27 000 korun a v tu chvíli si řekla, že peníze má zpátky, a od té doby na to nesáhla. „Dodnes se ale stydím, že jsem někdy takovou hovadinu hrála,“ dodala. Musí se prý ale hodně hlídat, aby své krátkodobé závislosti opět nepropadla. Přiznala se totiž, že ji hazard – tedy hraní o peníze – stále velmi láká. Nijak se netají tím, že strašně ráda hraje o „prachy“ prakticky cokoli. „Nejraději bych hrála o peníze i Člověče, nezlob se,“ šokovala Finková. Nezbývá tak než doufat, že zpěvačka udrží své touhy na uzdě a znovu neusedne k automatu. Nový partner by totiž nemusel mít tolik pochopení jako ten bývalý. Navíc závislost na těchto záludných přístrojích nikdy nikomu nepřinesla nic dobrého. To už ale asi Linda ví.

Místo aby si užívali společných chvil, raději chodili cpát peníze do automatu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden