Můj kousek štěstí

Linda Finková: Otevřeně lituje sňatku s Genzerem

Sužuje ji pocit, že s manželem Richardem Genzerem (52) žádné štěstí neudělala. Dokonce se sama sebe ptá, zda si neměla vzít raději někoho jiného.

Psychologové by jí za takové úvahy nepochválili, neboť jsou zbytečné a vůbec nic neřeší. Trápit se myšlenkami na to, co mohlo být, a nebylo, je jen nesmyslné sebetrýznění. "Můj první kluk byl bezva, dodnes o sobě víme," vzpomíná hlasová poradkyně pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

"Má skvělou ženu a tři děti a občas se vidíme. Nemusím se stydět říct, že byl můj první, je pořád fajn. Měla jsem i druhou lásku, chodili jsme spolu deset let. Toho si budu nosit v srdci bolestněji, rozešla jsem se s ním kvůli manželovi.

Nezasloužili si to. Ani jeden, ani druhý," podotýká smutně zpěvačka a maminka dvou dětí. Ona a bavič Genzer se stále nerozvedli, odkládají to. Na seznámení s ním vzpomíná slovy: "Byl milej, děsně vtipnej a měl pro mě zase jiný kouzlo než všichni do té doby.

Prostě jsem byla blbka." I z toho je patrné, že sňatku trpce lituje. Dnes by si vybrala hodného kluka, tehdy se jí líbil osobitý bohém. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden