Můj kousek štěstí

Linda Gray - Hrála alkoholičku, ale pila jen vodu

Můj kousek štěstí

Diváci si mysleli, že Linda pije jako duha, tak byla v roli přesvědčivá. Závislost mohla jako malá na vlastní oči sledovat u matky.

Rodiče vlastnili hodinářství a lpěli na tradičních hodnotách, patrně se domnívali, že dcerka rodinný podnik jednou převezme. Holčička však byla odmalička, jak se říká, do světa. Víc než s matkou si rozuměla s babičkou, protože té se povahově víc podobala. Babička byla na svůj věk zcestovalá, milovala dobrodružství.

Když bylo temperamentní Lindě Gray pět let, onemocněla obrnou, z níž se po dlouhé době jakýmsi zázrakem vyléčila. Tato nemoc se nepříznivě podepsala na psychice její matky Marjorie (†90), která se stala závislou na alkoholu. „Dlouho jsem se z toho obviňovala,“ prohlásila po letech Linda.

Katolická školačka

Už na střední škole bylo zjevné, že z Lindy

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden