Moje šťastná hvězda

Linda Rybová: Děti jí pomáhají jedině za peníze

Ne nadarmo se říká, že nejdůležitějším úkolem každého rodiče je dobře vychovat své dítko. O tom by LINDA RYBOVÁ (42) mohla vyprávět. Jí se totiž výchova tak úplně nepovedla a teď za to tvrdě platí!

Nedávno se její manžel DAVID PRACHAŘ (59) nechal slyšet, že už se těší do důchodu, ale zároveň se bojí, že nebude mít co na práci a bude se nudit. Prý už do svých rolí nedává tolik, co dřív. Je prý z herectví unavený. Alespoň to tvrdili jeho přátelé. Jak to tak ale vypadá, důvod jeho únavy je třeba hledat někde úplně jinde! Jeho žena se totiž nechala slyšet, že je na tom podobně! Proč? Děti jí totiž dávají pořádně zabrat!

David Prachař, Linda Rybová: David se nedávno nechal slyšet, že se cítí unavený. Že by mu dávala zabrat jeho neposlušná dítka?

Nenaučila je uklízet ani pomáhat

Nestačí na výchovu svých dětí? ROZÁRKA (14), JOSEFÍNA (13) a FRANTIŠEK (10) jsou v pubertálním věku, a tak s nimi šijí všichni čerti a herečka si s nimi neumí poradit. Možná je to ale tím, že je třeba nikdy nevedla k tomu, aby v domácnosti přiložili ruku k dílu. „Občas Frantovi řeknu: Jsi kluk, nanos dřevo, tak se snaží, i když často se tak děje za peníze. Hrabou listí, vrtají se v zemi, ale obecně nic moc nemusejí,“ prozradila unavená Rybová. „Říkám si, že to je hrozný, že je nic samotné nenapadne, že už jsou na to dost velký, já to přece všechno nedám,“ postěžovala si. Ale vlastně si za to tak trochu může sama. Nikdy je důsledně nevedla k tomu, aby si po sobě uklízeli nebo doma zastávali nějaké práce.

Z domu je jen tak nedostane

„Nevím, jak jim to mám říct. Jsem v tom nedůsledná,“ práskla na sebe. Děti jsou ovšem za její dosavadní výchovu rády. Nemusejí hnout ani prstem. Jenže pokud to takhle půjde dál, je také možné, že je bude mít na krku ještě pěknou řádku let. Vždyť u maminky jim nic nechybí. „Franta se mě tuhle ptal, do kolika s námi bude moct bydlet, jestli alespoň do dvaceti. Vůbec nemají ty prchací tendence,“ tvrdí. Zdá se, že děti si už na svůj nevídaný komfort zvykly a jsou dost chytré na to, aby si uvědomily, co všechno by ztratily, kdyby z rodného hnízdečka vyletěly příliš brzy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden