Můj kousek štěstí

Linda Rybová: Dostane vztah poslední ránu?

Soužití Lindy Rybové (43) a jejího partnera Davida Prachaře (60) se hýbe v základech. Sympatie herečky ke kolegovi napovídají mnohému. Dokáže dvojice udržet vztah? Už před nčasem jsme psali o tom, že vztah herečky Lindy Rybové a jejího partnera, herce Davida Prachaře není zrovna idylickým.

Jejich lásce neprospěje ani oddělený život, který mají v poslední době. Kvůli seriálu Ulice, kam Rybová naskočila, se herečka musela odstěhovat spolu s dcerami Rozárkou (16), Josefínou (13) a synem Františkem (11) z vesnice, kde mají domek, do hlavní metropole.

Rodina se tak roztrhla na dvě části. Navíc se mezi oběma herci tvoří čím dál větší propast kvůli jejich velkému věkovému rozdílu. Šedesátník Prachař už začíná pociťovat zdravotní problémy spojené se stárnutím.

Stěžuje si, že ho zlobí paměť při učení hereckých textů. Dokonce se už prý těší i na nicnedělání v důchodu. Zatímco jeho partnerka je stále plná síly. Zvládá se starat o děti, zároveň týden co týden natáčet seriál, kde je jednou z hlavních postav a ještě u toho stíhá být sexy.

Kde je konec tomu akčnímu krasavci, kterého Rybová mívala po svém boku? Prachař jí zkrátka nemůže stíhat a to partnery od sebe zákonitě vzdaluje. Což je velmi ošemetné v situaci, kdy Rybová má kolem sebe mnoho jiných perspektivních mužů.

.. V Ulici Rybová v roli Blanky stále koketuje s Martinem Fingerem (48) alias Evženem. I když mají však snahu k sobě najít cestu, vždy to skončí hádkou. O to větší sympatie však k sobě mají mít v reálu.

"Trvá mi dlouho, než se sžiju s kolektivem," říká o sobě Rybová. Jak se ale zdá, se svým hereckým klegou se sžila na jedničku. "Je vidět, že si rozumí. Myslím, že jsou tak nějak na jedné vlně," hodnotí člověk ze štábu.

Finger má sice ženu a děti, je ale zřejmé, že Rybová se dobře cítí s muži věkově bližšími. Finger je přeci jen o dvanáct let mladší než Prachař. Je to smypaťák... Když je pak manželský život ubíjející, je jen krůček od toho, zaplést se s někým jiným, neokoukaným, který vnese do života svěží vítr.

Proti Prachařovi hraje i to, že si svou družku nemá šanci pohlídat, když žijí v podstatě odděleně. Může tyhle nástrahy vztah přečkat? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden