Můj kousek štěstí

Linda Rybová: Kdo ji bude živit?

Svízelné časy se pravděpodobně rýsují před rodinou Lindy Rybové (42) a Davida Prachaře (59). Tak to ostatně dopadá ve vztahu mladší ženy a o dost staršího muže.

Problém tkví v tom, že v období růžové zamilovanosti to dva hlavní protagonisty nenapadne ani ve snu. Teprve když spolu začnou žít a pořídí si potomky, Linda a David mají tři, problém týkající se citelného věkového rozdílu je zle zaskočí.

Tahle rána teď tvrdě dopadla na zmíněnou hereckou rodinu. Hlavě rodiny bude hned začátkem příštího roku šedesát let. Pomalu začíná přemýšlet o důchodu, cítí se unavený. Aby také ne, vždyť je po pracovní stránce neobyčejně vytížený a navíc je tatínkem dohromady pěti dětí, což člověka řádně vyčerpá.

"Na vyplácenou penzi se těším," říká Prachař spokojeně. Má to však pochopitelně dvě stránky. Vytoužený důchod neznamená jen permanentní odpočinek a sladké lenošení, ale bohužel často i úbytek financí.

Jak tohle všechno Linda Rybová zvládne? Z platu převážně divadelní herečky, protože filmové a televizní nabídky se Lindě v poslední době vyhýbají, to bude těžké. Bude muset její David pracovat i v penzi? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden