Moje šťastná hvězda

Linda Rybová: Odchází od manžela kvůli jeho milence?

Měla všechno, co si jen od života mohla přát. Nyní však nemá vůbec nic. Nebo to k tomu pomalu, ale jistě spěje. Údajně nyní vede spory nejen se svými chlebodárci, ale především se svým manželem Davidem Prachařem (60).

To, co prý jednou muselo přijít, nakonec prý skutečně přišlo. Jejich přátelé a rodinní známí údajně všude trousí, že si Prachař našel milenku! Tomu se však diví jenom málokdo. Kdysi podobně údajně podváděl i Danu Batulkovou (61), kterou pak dost nevybíravým způsobem o Vánocích opustil.Je snad údělem Lindy Rybové prožít si to samé a odpykat si tak trest za to, že kdysi dávno odloudila Prachaře od jeho někdejší rodiny?

Manžel vydělává, ona doma brečí

Už dlouhé měsíce se spekuluje nad tím, že mají Prachařovi doma pořádné veselo.David Prachař prý vydělává, kde může, a nepohrdne žádnou rolí. Jenže jeho partnerka Linda Rybová má o svých rolích dost jasnou představu, a tak raději prý nebude vydělávat vůbec, než aby se zaprodala kvůli něčemu, co se jí příčí.

To je ale problém. Prachař sice odchod do důchodu v nadcházejících měsících ještě nechystá, pomalu ale jistě se jim však prý tenčí celoživotní úspory. Rodina bydlí v obrovském bytě v centru Prahy, který je před lety stál několik milionů korun a který prý museli částečně financovat z hypotéky. Dále mají manželé vlastnit minimálně ještě jeden menší pražský byt a rozlehlý dům v Malých Lečicích. Nouzí o peníze rodina nikdy netrpěla. Co se tedy stalo?

Vrátit se byl omyl

Pravda je, že kdysi oba zářili v seriálových rolích, zejména v Ordinaci v růžové zahradě, kde oba patřili k nejlépe placeným hercům tehdejší doby.Během pár let si prý podle přátel přišli na obrovské jmění, které tak mohli investovat do bydlení. Dokonce se načas přestěhovali z Prahy do přírody, což je hereččin celoživotní sen. Ovšem kvůli množství práce byli nuceni přírodu opustit a vrátit se zpět do velkoměsta. A tehdy prý začaly jejich první velké rozepře.

Odešla z televize

Herečka si přála žít poklidným životem na venkově a starat se o děti, domácnost a svého muže. Zato na Prachaře byl prý klid na vesnici až moc velký. Ve dnech, kdy nemusel pendlovat mezi městem a venkovem, nevěděl, co si na tak opuštěném místě počít.

A neuspokoval ho ani nadšený výraz jeho ženy. Když se tak přestěhovali zpátky do města, byl Prachař štěstím bez sebe, zatímco Rybová se z městského života údajně skoro každý den hroutila. Od té doby si alespoň svou tíseň snažila kompenzovat tím, že začala přijímat jen takové nabídky, které ji vnitřně uspokojovaly, nabídky, které jí dávaly naději, že k něčemu jsou a že lidem přinášejí radost nebo pomáhají.

Ovšem takových nabídek zas tolik nepřicházelo. Navíc dokonce opustila svoje televizní miminko, pořad Herbář, který byl její velkou vášní. Prý se ale jeho směřování začalo ubírat jinam, než chtěla. A tak se připravila o jeden ze svých hlavních příjmů.Tato situace trvá už téměř rok a nic se na ní zatím nezměnilo.

Nová žena na obzoru?

Ačkoli herečka hraje sem tam v nějakém seriálu nebo ve filmu, nejsou to role, které by jí mohly vynahradit ztracené měsíce.Místo toho, aby slevila ze svých nároků a udělala něco pro rodinu, údajně nechává Prachaře, aby celou situaci zachraňoval. A to se mu prý nelíbí. Od ráda do večera pendluje mezi natáčením a divadlem a neví, kde mu hlava stojí.

Moc dobře si uvědomuje, že kdyby o práci přišel, byť jen o jednu z těch několika, co má, byla by to pro rodinu hotová katastrofa. A tak už se od začátku letošního roku spekuluje nad tím, že údajně randí se ženou, s níž se denně vídá v práci.

Doma si totiž neodpočine a musí nějaký způsobem občas přepnout a přijít na jiné myšlenky, a to mu má prý umožnit tato žena. Ani jeho přátelé však prý netuší, kdo má onou tajemnou neznámou být. Všichni z jeho okolí ovšem tuší, že půjde o drobnou blondýnku a minimálně dvacet let mladší, než je on sám. Jak je totiž známo, pro ty herec má slabost.

Už má plán

Podezření, že něco není v pořádku, má samozřejmě i sama Rybová. Den co den se prý hádají. Ona chce pryč z Prahy, on tu touží zůstat, protože nicnedělání v přírodě je pro něj víc deprimující než od rána do večera hrát.

Vypadá to jako bezvýchodná situace, ale jedno řešení přece jen má. Jedna z kamarádek Lindy Rybové prý v nestřeženou chvíli prozradila, že se herečka chystá od manžela i s dětmi odejít. Sice ne na venkov, protože tam by sotva uživila sebe, natož děti, ale už se prý poohlíží po menším bytě v centru Prahy.

Leč takový plán má jeden velký háček. Jejich nemovitosti jsou údajně společné, a pokud by šli od sebe, nebude měsíce, ne-li roky, jasné, komu co připadne. A mezitím by se musela herečka hodně ohánět, aby si vydělala pořádné peníze.

Jenže to je s její hrdostí téměř nemožné. Ráda nadabuje dětské pohádky, ráda něco uvaří z bylinek nebo si zahraje milou roli v seriálu, ale nic z toho ji kariérně neposune, ba naopak. A tak stojí před těžkým rozhodnutím.

Navíc otázkou zůstává, zda jsou herečce jejího formátu ochotni zaplatit za roli ve filmu nebo seriálu balík a zda jí vůbec dají nějakou velkou roli..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden