Můj kousek štěstí

Linda Rybová: Plné zuby zákazů

Nade vše miluje divadlo. Měla jediný profesní sen, hrát Julii Kapuletovou, což se jí nikdy nesplnilo. Od té doby si podobné sny zakázala, ale to nemění nic na skutečnosti, že divadlo je pro Lindu Rybovou vším. Divadlo a svoboda.


Obojí teď ztratila, a tak si bez nadsázky zoufá. „Svůj běžný život hodně postrádám a už bych ho velmi potřebovala mít zpátky,“ svěřuje se hvězda Ulice. Přitom chápe, že je štěstí, že má práci, neboť stále natáčí Ulici. Raduje se, že se nestalo to co loni na jaře, kdy bylo natáčení zastaveno.


„Nejhorší je, že nikdo netušíme, jak dlouho bude tenhle omezující režim trvat,“ stýská si pohledná blondýnka. Divadelnímu spolku Verze, který založila spolu s manželem Davidem Prachařem (62) a několika dalšími kolegy, pandemie značně ublížila. Spolek se měl stěhovat z pražských Vršovic do Divadla v Celetné, to vše rozmetal koronavirus.


Linda se snaží, jak říká, se z tohoto demotivujícího období nezbláznit. Dobře že na rozdíl od Blanky, kterou hraje v Ulici, skoro nepije. Někteří diváci ale zaměňují seriál s realitou. „Paní Rybová, už fakt nechlastejte,“ řekla jí lékárnice.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden