Můj kousek štěstí

Linda Rybová: Popíjí a riskuje potíže

Pije víc a víc, stává se z ní notorická alkoholička, absolutní troska. Důvod je nabíledni. Tvůrci seriálu Ulice teď udělají pro sledovanost prakticky cokoli.


Konec Ordinace v růžové zahradě je pro ně neblahým znamením, že nic netrvá věčně. Proto se scenáristé Ulice teď mohou přetrhnout, aby nabídli divákům co nejpikantnější podívanou. Linda Rybová, která tu hraje nevyrovnanou zubařku Blanku, klesá ke dnu.

Její alkoholismus se stupňuje, rozumějme v seriálu. „Hraje se to velmi těžce, ale je dobře, že tvůrci chtějí poukázat na tuto otázku, která je stále velké tabu,“ říká herečka. Ve skutečnosti tvůrci chtějí poukázat na tuto otázku, aby se na to stále koukalo hodně lidí a jim tak nevyschl spolehlivý zdroj příjmů.

Na Lindu, která ve skutečnosti téměř nepije, čekají problémy. „Podle mě to Linda hraje výborně, a proto ji, prosím, v obchodě nezastavujte, aby už ten alkohol nepila,“ říká producentka Ulice. Správně odhadla, že se má křehká introvertní herečka nač těšit.

Diváci, kteří někdy zaměňují seriál s realitou, budou herečce nejspíš předhazovat, že je násoska a dělá slušným zubařům ostudu. Až půjde po ulici, kolemjdoucí babičky ji budou prosit, aby šla na léčení, nebo ji ta kořalka zabije.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden