Můj kousek štěstí

Linda Rybová: Proč doma křičí?

Nejenže umí doma zařvat, ale ještě to i přiznává. Linda Rybová (42) se nechala slyšet, že její dcera jednou vyprávěla, jak jí její spolužačky, které maminku znají jen z filmů nebo seriálů, říkaly: "A ta tvoje maminka, ona je taková tichá, ona nikdy nekřičí, že?" A dívenka na to: "To nechtěj vědět, co ona dokáže!" Z této historky vyplývá, že když křehká Linda Rybová chce, dokáže doma řvát jako na lesy.

Není zbytí. Ta přísná musí být ona, protože manžel, herec David Prachař (58), je doma méně častěji než Linda. Nicméně herečka to uvedla na pravou míru: není to tak, že by v bytě řvala od časného rána do pozdního večera.

Jen prostě není ta maminka, která neumí ani trošku zvýšit hlas, když je to zrovna potřeba. Umí. Ostatně jako herečka musí dokázat zařvat. Vždyť děti jsou tři, Rozárka (14), Josefína (13) a František (9). To je hrozná přesilovka.

Linda neuznává výchovu, kdy se dítěti všechno dovolí, nepovažuje ji za správnou. Podle ní by mělo být vždycky jasné, že tohle je rodič a tohle dítě. Pokud tomu tak není, něco je špatně. Být s dítětem kamarád znamená ztrátu hranic, které děti potřebují.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden